Hvad er en

Online Coach?

En Online coach er en person som støtter dig online med at nå dine mål. Med min uddannelse inden for kost og træning, kan jeg skræddersy en kostplan til dig, som er med forskelligt mad, plads til hygge, mulighed for ændringer og meget mere. Jeg laver også et træningsprogram til dig, som passer til hvor meget du vil træne og hvad du vil opnå. Alt jeg laver til dig bliver opdateret løbende som du ønsker det, derudover er jeg til rådighed til at støtte dig, give dig redskaber til at kunne holde det ved lige efterfølgende samt hjælpe dig med at få motivationen

"Jeg går ind for at det hele skal være så personligt som du ønsker det, at du når dine mål, uden at føle du lever stramt i perioden du er hos mig, samt have mulighed for selv at følge den sundelivstil du har lært når du er færdig hos mig!"

Jeg bruger en platform hvor du vil kunne se dine planer og hvor vi ligeledes kan kommunikere. Hertil kan du se hele din udvikling og alt bliver selvfølgelig kun mellem os!

[Book din tid her ]

Med en online coach har du altså støtte hele vejen igennem din rejse, og kan vælge forskellige længder på dit forløb ud fra hvad dit mål er!

AEBFAD07-F2D9-4148-B54C-F5A7BB911914_1_201_a